Ana SayfaDünyaPark Chan Wook’un ilk televizyon dizisinde başrol Alexander Skarsgård’ın

Park Chan Wook’un ilk televizyon dizisinde başrol Alexander Skarsgård’ın

HABER MERKEZİ – Emmy ödüllü oyuncu Alexander Skarsgård’ın, John le Carré romanından BBC ve AMC ortaklığıyla uyarlanacak “The Little Drummer Girl” dizisinde rol alacağı açıklandı.

Son olarak “Big Little Lies” dizisindeki performansıyla Emmy kazanan Alexander Skarsgård, BBC ve AMC ortaklığıyla çekilecek “The Little Drummer Girl” dizisinde rol alacak.

“Hizmetçi” filminden tanıdığımız Güney Koreli sinemacı Park Chan Wook’un ilk televizyon yapımı olacak dizi, aynı isimli John le Carré romanından uyarlanıyor. Özellikle “Lady Macbeth” filmiyle adından sıkça söz ettiren Florence Pugh’un Skarsgård’la birlikte başrolünde yer alacağı dizi, altı bölümlük bir mini dizi olarak kurgulanıyor.

1970’li yıllarda geçen dizi, genç bir oyuncu olan Charlie isimli bir kadının İsrailli bir istihbarat subayıyla yollarının kesişmesiyle birlikte yaşananları konu ediyor.

Söz konusu subayı canlandıracak olan Alexander Skarsgård hakkında konuşan Park Chan Wook, karakterin gerçek duygularını derinlerde saklayan gizemli biri olduğunu ve İsveçli aktörün bu rol için en uygun isim olduğunu dile getirdi. Wook, Skarsgård’ın karakter oyunculuğunun ve yüksek enerjisinin diziyi farklı bir boyuta taşıyacağını düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Şu sıralar başrolünü Jesse Eisenberg’le paylaştığı “Hummingbird” filminin çekimlerinde olan Skarsgård, James Kent imzalı savaş filmi “The Aftermath”, Duncan Jones’un yazıp yönettiği bilimkurgu “Mute” ve Cara Delevingne’le başrolünü paylaşacağı gerilim filmi “Fever”da karşımıza çıkacak.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
"Sarraf davası 'milli' değil, uluslararası bir suç örgütünün hikayesi"
Sonraki Haber
Ekolojik kıyıma inat: HES'ler nedeniyle 'can çekişen' Dicle’de su samurları