Ana SayfaGüncel‘Sarmaşık’ın yönetmeninden yeni film: ‘Kelebekler’, Sundance’de yarışacak

‘Sarmaşık’ın yönetmeninden yeni film: ‘Kelebekler’, Sundance’de yarışacak

HABER MERKEZİ – ‘Sarmaşık’ın yönetmeni Tolga Karaçelik’in yeni filmi ‘Kelebekler’, Sundance Film Festivali’nde yarışacak.

Tolga Karaçelik’in yeni filmi “Kelebekler”, sinema dünyasının prestijli festivallerinden biri olan Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması bölümünde yarışacak.

“Kelebekler”, 18-28 Ocak tarihlerinde Utah’ta gerçekleşecek olan festivalin programında yer alacak 29 ülkeden toplam 110 bağımsız film arasında yer alıyor.

Başrollerinde Tolga Tekin, Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ’un olduğu ve Serkan Keskin, Ezgi Mola, Hakan Karsak ve Ercan Kesal gibi oyuncuların da çeşitli rollerde yer aldığı filmin konusu şöyle:

Film, 30 yıl ayrı kaldıktan sonra babalarının çağrısıyla Hasanlar Köyü’ndeki evlerine çağrılan üç kardeşin öyküsünü anlatıyor. Hasanlar’a vardıklarında kahramanlarımız babalarının öldüğünü öğrenirler ve babaları, vasiyetinde, köyün acayipliklerinden biri olan kelebeklerin gelişinde gömülmeyi istemiştir. Ne birbirleri ne de babaları hakkında hiçbir şey bilmeyen üç kardeş, kelebeklerin zamanını beklerken bu köyde vakit öldürmek zorunda kalırlar. Babaları ve birbirleri hakkında bir şeyler buldukça kendileri hakkında daha çok şey öğrenmeye başlarlar.


Karaçelik’in son filmi “Kelebekler”in teaser’ını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Duruşma yarın: Nuriye Gülmen'den mesaj var
Sonraki Haber
Sarraf'ın iddialarının ardından hükümetten ilk açıklama