Ana SayfaGüncelYeni başkan Melih Gökçek’in fıskiyesinin kaldırılma nedenini açıkladı

Yeni başkan Melih Gökçek’in fıskiyesinin kaldırılma nedenini açıkladı

HABER MERKEZİ – Melih Gökçek’in istifasının ardından Gezi döneminde ‘meşhur’ olan Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin önündeki fıskiye kaldırıldı. Yeni başkan Mustafa Tuna ise fıskiyenin kaldırılma gerekçesinin ‘trafik sıkışıklığı’ olduğunu söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanlığı görevinden istifa eden Melih Gökçek’in ardından Mustafa Tuna, belediye önündeki fıskiye kaldırdı.

Gezi direnişi döneminde Melih Gökçek’in sahte hesabı olduğu iddia edilen bir Twitter adresinden ‘Belediyenin önündeki fışkiyeyi kim kırdı’ paylaşımı yapılmış, fıskiye böylece bir anda ‘meşhur’ olmuştu.

Hürriyet’ten Murat Yılmaz’ın haberine göre Başkanlık girişinin tam karşısında yemekhaneye ara geçiş alanında yer alan ve uzun süredir su akmayan kuğu motifli fıskiye kaldırıldı.

Mustafa Tuna, bir gazetecinin sorusu üzerine bir dönem gündemi meşgul eden fıskiyenin neden kaldırıldığını açıkladı.

Fıskiyenin ‘ününü’ bilmediğini belirten Tuna, “Fıskiyenin ününü bilemiyorum. Geçen Sayın Bakanımız geldiğinde trafikte bir sıkışıklık oldu. Araçların manevra yapamaması yönünde sıkıntı olduğundan dolayı kaldırıldı. Geçmişiyle ilgili bir malumatımız yok. Uygun olan yere gidecek” dedi.

 

Previous post
HDP: Twitter'dan hedef gösterildik, silahlı saldırı organize
Next post
İbadi 'memnun': Bağımsızlık rafa kalktı, Bağdat Erbil'e bütçe verecek