Ana SayfaGüncel‘AKP ormanları arttırdı’ diyen Erdoğan: Asırlık ağaçları kesenlerle bir yere gidilmez, bunlarda çevreye saygı yok

‘AKP ormanları arttırdı’ diyen Erdoğan: Asırlık ağaçları kesenlerle bir yere gidilmez, bunlarda çevreye saygı yok

HABER MERKEZİ – AKP’nin ülkedeki orman varlığını arttırdığını iddia eden Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’ye ithafen, “Asırlık ağaçları kesenlerle bir yere gidilmez. Bunlarda çevreye saygı diye bir şey yok” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip partisinin Yalova İl Kongresi’nde konuştu.

Erdoğan, AKP ile birlikte ülkedeki orman varlığı 1,5 milyon hektar artırıldığını iddia ederek hedefine CHP’yi koyarak “Yalova’da asırlık ağaç kesilir, biz ise ağaçları çoğaltmak suretiyle ülkemizi ağaçlarla donatırız. Asırlık ağaçları kesenlerle bir yere gidilmez. Bunlarda çevreye saygı diye bir şey yok. AK Parti ile CHP’nin farkı bu” dedi.

Kılıçdaroğlu’na: İftiralar boynuna dolanacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan ve yakınlarının Man Adası’ndaki şirketlere para gönderdiğine dönük olduğu belirtilen belgeleri kamuoyu ile paylaşmasına ilişkin de konuşan Erdoğan şunları söyledi:

Böyle avuç dolusu sahte evraklar sallamakla sen kalkıp da Tayyip Erdoğan’a, ailesine leke süremezsin, yargıda hesabını vereceksin. İnşallah yargıda o hesabı vereceği gibi, bundan sonra atacağı iftiraların da onun boynuna nasıl dolanacağını görecek.

Erdoğan’dan BM’ye: Gerekeni yapacaksınız

ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasına karşı Birleşmiş Milletler’e (BM) seslenen Erdoğan, “BM, BM Güvenlik Konseyi ne gerekiyorsa yapacaksınız. Yapmıyorsanız hukuk içinde gerekeni yapmak için ilgili mercileri zorlayacağız” diye konuştu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Antalya'da bir kadını tacize maruz bırakıp darp etmeye çalışan erkek serbest bırakıldı
Sonraki Haber
1 Aralık'tan bu yana kayıptı: Havva Deringöl’ün cenazesi barajda bulundu