Ana SayfaGüncelAntep: ‘Ağladığı için’ döverek öldürdükleri bebeği valize koyup parka bıraktılar

Antep: ‘Ağladığı için’ döverek öldürdükleri bebeği valize koyup parka bıraktılar

HABER MERKEZİ – Antep’te 5 aylık bir bebek, buz kalıpları arasında bir çantanın içinde parka bırakıldı. Ortaya çıkan görüntülerde bebeğin vahşice dövüldüğü anlaşılırken, olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı.

Antep’te, vücudunun bazı bölgelerinde kesik ve morluklar bulunan ve buz kalıbı ile birlikte 100. Yıl parkı içerisinde bir bebek bulundu.

Önceki akşam bulunan sahipsiz valizden battaniyeye sarılı halde bulunan kız bebeğin beş aylık olduğu, günler önce hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Otopsi raporunda bebeğin başında kırık, vücudunda da morluklar olduğu saptandı.

Polis olayı çözmek için beş kişilik özel ekip kurdu ve bebeğin cesedinin bulunduğu park ve çevresindeki güvenlik kamera görüntüleri ile MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı.

Olayı araştıran beş kişilik ekip, MOBESE kayıtlarından 7 Aralık’ta Binevler Mahallesi’nde bir kişinin kucağındaki çocuğu dövdüğünü gördü.

Ayrıca bebeğin duvara vurulduğu da görüntülere yansırken, anne İhlas El Baho’nun da arkadan yürüdüğü görülüyor.

Bebeğin görüntülerin kaydedildiği 7 Aralık’ta ölmüş olabileceği tahmin ediliyor.

Üç kişi gözaltına alındı

Görüntülerden hareketle, 24 yaşındaki Ziyad El Abdullah ile birlikte bebeğin öz annesi İhlas El Baho ve ikiliye yardım eden bir kişi gözaltına alındı.

Anne İhlas El Baho’nun görüntülerle ilgili ayrıldığı eşinden olan bebeğin, sürekli ağladığı için şu an birlikte olduğu Ziyad El Abdullah tarafından dövüldüğünü söylediği öğrenildi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Britanyalı diplomat Lübnan'da öldürüldü: 'Cinsel saldırı şüphesi var'
Sonraki Haber
DİHA'nın yönetim kurulu başkanı ve yazı işleri müdürüne 15 yıl hapis istemi