Ana SayfaGüncel‘Biz cumhur ittifakını benimsedik’ diyen Bahçeli’den Dilmen’e: Yalaka

‘Biz cumhur ittifakını benimsedik’ diyen Bahçeli’den Dilmen’e: Yalaka

HABER MERKEZİ – MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan için Deniz Gezmiş benzetmesi yapan futbol yorumcusu Rıdvan Dimen’e ‘yalaka’ dedi, Türkiye’de devrimci gençlik hareketinin önderi Deniz Gezmiş’i ‘terörist’ ilan etti.

Erken seçim ve ittifak sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Biz cumhur ittifakını benimsedik” diyerek ittifak mesajı verdi, seçimlerin zamanında yapılacağını söyledi.

Bahçeli ayrıca dün katıldığı bir televizyon programında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Deniz Gezmiş benzetmesi yapan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’e de tepki gösterdi.

Dilmen’in bir soru üzerine yorum yaparken hatalar ve yanlışlara sürüklendiğini söyleyen Bahçeli, “Sahadaki şeytanlığı siyasete taşımasın” dedi.

Rıdvan Dilmen’in ‘yalakalık’ yaptığını, bunu yaparken yanlışa düştüğünü ifade eden Bahçeli, Türkiye’de devrimci gençlik hareketinin önderi Deniz Gezmiş’i ise ‘terörist’ ilan etti:

Türkiye cumhurbaşkanına ‘parkasız Deniz Gezmiş’ ifadesi ne Türk milletine yakışır ne cumhurbaşkanına yakışır ne de cumhurbaşkanlığına yapılan yalakalığa yakışır. Türkiye cumhurbaşkanı bir dönemin dönemin teröristi ile özdeş kabul edilemez. Kendisini Türk milletinden özür dilemeye davet ediyorum.


‘Siyaset yapmıyorum’ diyen Dilmen: Ailesi haram yemez, Erdoğan parkasız bir Deniz Gezmiş


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
OHAL Komisyonu bu gidişle 26 yılda çalışmalarını sonlandıracak: Amaç oyalamak ve AİHM'den kaçmak mı?
Sonraki Haber
Ataşehir Belediyesi’nin başkan vekilliğine CHP’li aday seçildi