Ana SayfaGüncelCHP’den Soylu’ya ‘tehdit’ yanıtı: Hezeyanlar içinde kıvranan bir İçişleri Bakanı var

CHP’den Soylu’ya ‘tehdit’ yanıtı: Hezeyanlar içinde kıvranan bir İçişleri Bakanı var

HABER MERKEZİ – “Açık açık söylüyorum, sen bittin” sözleriyle CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tepki gösteren CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, “Devlet makamının koruması altında mafya babası ağzıyla konuşanların Bakanlık koltuklarında oturduğu çürümüşlükle karşı karşıyayız” dedi ve ekledi: “Hezeyanlar içinde kıvranan ve ne dediğini bilmeyen bir İçişleri Bakanı var”.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Sana açık açık söylüyorum, sen bittin” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya CHP Sözcüsü Bülent Tezcan’dan yanıt geldi.

CHP’li Tezcan “Devlet makamının koruması altında mafya babası ağzıyla konuşanların Bakanlık koltuklarında oturduğu çürümüşlükle karşı karşıyayız. Bu çürümüşlükle aynı dili kullanmayacağız. Bu mafyatik üslup bütün vatandaşların güvenliğini tehdit eder mahiyet almıştır” dedi.

Gerçek Gündem’de yer alan habere göre Tezcan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Ne yazık ki hezeyanlar içinde kıvranan ve ne dediğini bilmeyen bir İçişleri Bakanı var. İçişleri Bakanlığı, elinde silahlı polis ve jandarma gücü olan bakanlıktır. Bu nedenle halkın bu gücün emanet edileceği bakanın akıl sağlığının yerinde olup olmadığını bilmeye hakkı vardır. Bakan’ın son günlerdeki açıklamaları ve üslubu sağlık raporu ihtiyacını daha kuvvetli bir şekilde ortaya çıkarmıştır. Milletin selameti açısından İçişleri Bakanlığı yapabilmek için artık akıl sağlığı raporu ibrazına ihtiyaç olduğu hatta bunun elzem olduğu net olarak ortaya çıkmıştır.

Tezcan ayrıca, “Artık bizim için sadece kirli siyasetle mücadele değil mafyatik iktidar tarzıyla mücadele de bir zorunluluk halini almıştır” dedi.


Soylu, Kılıçdaroğlu’nu ‘açık açık’ tehdit etti: Sen bittin


Kılıçdaroğlu’ndan Soylu hakkında suç duyurusu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Avukat Çelik ayrıca, Soylu hakkında 100 bin liralık tazminat davası açtıklarını da duyurdu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Veli Saçılık: Tarihin fotoğraf makinesi bizi çektiğinde gözlerim kapalı çıksın istemiyorum
Sonraki Haber
Venezuela'da 3 muhalefet partisine başkanlık seçimlerine katılım yasağı