Ana SayfaGüncelDavid Bowie’nin son yıllarına odaklanan ‘The Last Five Years’ belgeselinden fragman

David Bowie’nin son yıllarına odaklanan ‘The Last Five Years’ belgeselinden fragman

HABER MERKEZİ – Müzisyen David Bowie’nin hayatının son yıllarını konu alan yeni belgeselin fragmanı izleyicilerle paylaşıldı.

Efsanevi müzisyen David Bowie’nin hayatının son yılları, son iki albümü ve kanserle mücadelesine odaklanan “David Bowie: The Last Five Years” (David Bowie: Son Beş Yıl) isimli yeni belgeselin fragmanı yayınlandı.

Daha önce David Bowie’nin kariyerinden beş farklı önemli yıla odaklanan “David Bowie: Five Years” belgeselini çeken Francis Whately’nin yönetmenliğini üstlendiği belgesel, müzisyenin doğum günü olan 8 Ocak’ta yayınlanacak.

Hayatının son beş yılında hem müzikal çalışmalarında hem de özel hayatında Bowie’yle birlikte olmuş birçok kişiyle yapılan röportajların yer aldığı belgeselde Tony Visconti, Toni Basil, Gail Ann Dorsey ve Earl Slick karşımıza çıkacak isimler arasında.

Belgeselde “The Nexy Day” ve “Blackstar” albümlerinin detaylarının yanı sıra hazırlıklarına Bowie’nin hastalığı sürecinde başlanan ve müzisyen hayatını kaybettikten sonra tamamlanan “Lazarus” müzikalinin de perde arkası anlatılıyor.

“David Bowie: The Last Five Years” ismini taşıyacak belgeselden yayınlanan fragman, aşağıdaki bağlantıdan izlenebilir:

https://www.youtube.com/watch?v=OwuuDpwPYxo


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Maraş Katliamı'nın yıl dönümüne sayılı günler kala kentte bir aylık anma yasağı
Sonraki Haber
Erdoğan'dan Kudüs açıklaması: BM nezdinde girişimler başlatıyoruz