Ana SayfaGüncelTeknolojiyi eleştiren Erdoğan: Artık internetler eve yerleşti

Teknolojiyi eleştiren Erdoğan: Artık internetler eve yerleşti

HABER MERKEZİ – ‘Teknoloji bağımlılığı’ eleştirisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Artık internetler eve yerleşti. Yani zehir evin içerisine girmiş vaziyette” dedi.

TÜBİTAK Ödül Töreni’nde konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘teknoloji bağımlılığı’ eleştirisinde bulundu.

Erdoğan, “İnternet kafeler vardı, şimdi iş ne yazık ki evlerde kurulur hale geldi. Artık internetler eve yerleşti. Yani zehir evin içerisine girmiş vaziyette” dedi.

Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti:

Şimdi bu tehlikeye karşı hocalarımız, anne babaları uyarmak durumunda. Bu tehlikeden kurtulmamız lazım. Bu çok ciddi bir uyuşturucu müptelasıdır. Uyuşturucu müptelası olmaktan gençliğimizi kurtarmamız lazım. Teknolojinin, uyuşturucu müptelası olmaya gençliğimizi sevk etmesi, şu anda en büyük tehlikemiz. Bu noktada çok ciddi adımlar atmamız gerekiyor. 2 yaşında çocuk bakıyorsunuz, elindeki telefonla nasıl oynuyor. Duygular elimizdeki telefonun esiri haline gelmişse bu bizim için ciddi bir tehdittir. Buna karşı tavrımızı almamız lazım.

Afrika ziyaretlerine de değinen Erdoğan, şunları söyledi:

Bu hafta içerisinde Sudan, Çad, Tunus’a ziyaretlerimde eserleri yerinde gördüm, iftihar ettim. Ülkenin cumhurbaşkanına burayı (Sevakin Adası) tahsis ederseniz restore edelim dedim. O da sağolsun kabul etti. Bir de First Lady’leri devreye sokunca işi sağlama aldık, o da kabul etti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kabil’de bombalı saldırılar: En az 41 kişi yaşamını yitirdi, onlarca yaralı var
Sonraki Haber
Suriyeli ve Türkiyeli kadınlar "Yeni Senenin Eğlentisi"nde buluştu