Ana SayfaGüncel!f İstanbul 2018 programından ilk filmler

!f İstanbul 2018 programından ilk filmler

HABER MERKEZİ – !f İstanbul 2018 programından merak edilen ilk filmler açıklandı.

15 Şubat-4 Mart tarihleri arasında 17. kez düzenlenecek olan !f İstanbul 2018 programının merak edilen ilk filmleri açıklandı.

Bantmag’in haberine göre Neil Gaiman hikayesinden uyarlanan “How to Talk to Girls at Parties”, bu senenin Oscar adaylarından “The Florida Project”, Zambiya’da büyücülükle suçlanan küçük bir kızın hikayesini hiciv dolu bir şekilde anlatan “I am not a Witch”Türkiye galalarını !f İstanbul kapsamında yapacak.

How to Talk to Girls at Parties

“How to Talk to Girls at Parties”fantastik edebiyatın en önemli figürlerinden Neil Gaiman’ın kısa bir hikayesinden uyarlanan, müzik ve aşk dolu bir film. Filmin başrollerinde Alex Sharp, Elle Fanning ve Nicole Kidman var.

The Florida Project

Sean Baker’ın şimdiye kadar gösterildiği tüm festivallere damga vuran yeni filmi “The Florida Project” ise, başta amatör çocuk oyuncularının performansı ve usta aktör Willem Dafoe’nun övgüler toplayan oyunculuğuyla öne çıkıyor.

I am not a Witch

Rungano Nyoni’nin ilk uzun metrajı “I am not a Witch”de ise izleyici, Zambiya ve Gana’da hala görülen cadı kamplarında geçen ilginç ve görsel olarak büyüleyici bir hikayeyle karşılaşıyor.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Sarraf’tan sonra kürsüdeki ikinci tanık: Ali Babacan yaptırımların göz göre göre delindiğini söylüyordu
Sonraki Haber
KESK bugün 22 yaşında