Ana SayfaDünyaİsrailli vekilden, tutuklu Filistinlilerin yakınlarına sözlü saldırı ve tehdit

İsrailli vekilden, tutuklu Filistinlilerin yakınlarına sözlü saldırı ve tehdit

HABER MERKEZİ – İsrail milletvekili Oren Hazan, tutuklu Filistinlilerin yakınlarına hakaret etti. Tutukluların asla gün ışığı göremeyeceğini söyleyen Hazan, oğlu tutuklu olan bir anneye ‘Oğlun bir köpek” dedi ve onların ziyaretini engellemeye çalıştı.

İsrail’deki Likud Partisi milletvekili Oren Hazan, Filistinli tutuklu yakınlarının ailelerine sözlü saldırı ve hakaretten bulundu.

Hazan, Hamas’ın elindeki İsraillilerin bırakılması için kampanya yürüten bazı aktivistlerle birlikte Gazze’den gelerek İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutukluların ailelerini taşıyan otobüsü durdurdu.

Sputnik’te yer alan habere göre Nefha Cezaevi’ndeki yakınlarını ziyaret etmek isteyen tutukluların ailelerinin bulunduğu otobüste bulunanlara hakaret eden Hazan bir kadına yaklaşarak “Kimi ziyarete geldin? Oğlun ne yaptı?” dedi.

Kadın, İsrailli vekile “Oğlum bir şey yapmadı” cevabını verdi.

Hazan’dan ailelere ‘ziyaret yasağı’ tehdidi

Hazan bunun üzerine “Bir şey yapmadı mı? Çiçek mi dağıtmış? Oğlun bir köpek. Sen ailen olarak gördüğün bu pisliği ziyarete geldin” dedi.

Ardından Hazan’ın “O bir böcek” demesi üzerine kadın, “Böcek mi? Oğlum en iyisidir. Ona köpek diyen kendi köpektir” diye yanıt verdi.

Hazan tehditte bulunarak, “Dinle, burayı bir daha ziyaret etmemeni sağlayacağım. İçeri girememen için her şeyi yapacağız. Burada istenmiyorsun. Bunu iyi anla. Sen oğlunu cinayet işlemesi için büyüttün” ifadelerini konuştu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanına 'FETÖ üyeliğinden' 10 yıl hapis cezası
Sonraki Haber
KHK'leri eleştiren MHP'li Kaya'ya partisinden tepki