Ana SayfaGüncelKılıçdaroğlu’ndan parti içine sert mesaj: Derhal istifa etsinler

Kılıçdaroğlu’ndan parti içine sert mesaj: Derhal istifa etsinler

HABER MERKEZİ – Parti içine seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Delege hesabı yapanların partide işi yoktur” dedi ve ekledi: “Bizim mücadelemiz işçinin mücadelesidir, gazetecinin, hapisteki milletvekillerinin mücadelesidir.”

Partisinin Adana İl Kongresi’nde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içerisine sert mesajlar verdi.

Partililere ‘delege hesabı’ resti çeken CHP lideri, “Bir CHP’li çıkar ‘Ben ne olacağım?’ derse derhal CHP’den istifa etsin. Bizim kapımız bunlara kapalı” diye konuştu:

Memleket hangi halde ‘Ben ne olacağım?’ arayışı içindeler. ‘Ben ne olacağım?’ diyenler varsa gitsinler o partiye. Biz ne olacağız? Bizim mücadelemiz işçinin mücadelesidir, gazetecinin, hapisteki milletvekillerinin mücadelesidir. ‘Ben ne olacağım, hangi listeye geleceğim?’ Delege hesabı yapanların partide işi yoktur.

Parti içinde kavga istemediğini vurgulayan CHP Genel Başkanı, “Birbirine sırtını dönenlerin hiç birisi bu partide bir yere gelmeyecektir” derken bir de kurultay mesajı verdi.

Kurultaydan sonra tüzük kurultayı yapacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, “Herkesin her telden konuştuğu değil herkesin Türkiye’nin sorunları konuştuğu bir tüzük yapacağız ve herkes aynı dili konuşacak” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
'Böyle giderse film festivallerinin devlet törenlerinden farkı kalmayacak'
Sonraki Haber
DİSK’ten ‘yanıltmaca’ya tepki: Asgari ücret açıklandığı gibi 1603 TL değil 1451 TL