Ana SayfaGüncelRıdvan Dilmen’den Bahçeli’nin ‘yalaka’ sözlerine yanıt

Rıdvan Dilmen’den Bahçeli’nin ‘yalaka’ sözlerine yanıt

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan için Deniz Gezmiş benzetmesi yapan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’e ‘yalaka’ diyen MHP lideri Devlet Bahçeli’ye Dilmen’den yanıt geldi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, kendisine ‘yalaka’ diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den gelen eleştirilere yanıt verdi.

Instagram hesabından Bahçeli’ye yanıt veren Dilmen, “Sayın Cumhurbaşkanımızı bir teröriste benzettiğimi belirtip, aynı metin içerisinde benim Sayın Cumhurbaşkanımıza yalakalık yaptığımı düşünmesini anlamış değilim” dedi.

Rıdvan Dilmen, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

Ben ne şeytanım, ne de yalakayım, 15 Ağustos 1962’de Nazilli’de doğmuş onurlu bir Türk vatandaşıyım. Benim dün akşam söylediklerimin altını üstünü çıkarıp, cımbızla çekilmiş cümlelerle beni suçlayıp, halkın önüne atmasını anlamış değilim! Yıllar önce Deniz Gezmiş’ in Filistin konusundaki mücadelesini, Sayın Cumhurbaşkanımızın İslam Ülkeleri adına büyük bir lider olarak siyasi platformdaki Filistin mücadelesine benzetmişimdir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın; kapitalist, emperyalist, “egemen güçlere”, Amerika’ya, İsrail’e baş kaldırıp cesaretle mücadele ettiğini bilecek kadar okur yazarım. Benden kimse özür beklemesin, özür dilenecek bir davranışta bulunmadığım yayının tamamı izlediğinde anlaşılacaktır.

Bahçeli ne demişti?

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Deniz Gezmiş benzetmesi yapan Rıdvan Dilmen’e ‘yalaka’ demiş, Türkiye’de devrimci gençlik hareketinin önderi Deniz Gezmiş’i ‘terörist’ ilan etmişti.


‘Biz cumhur ittifakını benimsedik’ diyen Bahçeli’den Dilmen’e: Yalaka

‘Siyaset yapmıyorum’ diyen Dilmen: Ailesi haram yemez, Erdoğan parkasız bir Deniz Gezmiş


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İstanbul'da Şişli Etfal ve Okmeydanı hastaneleri yıkılıyor
Sonraki Haber
2017 yılında yeniden keşfedilen veya yaratılan şarkılar