Ana SayfaGüncelAKP kurucularından Şener: Medyada destan hikayeleri yazılsa da Erdoğan en zayıf döneminde

AKP kurucularından Şener: Medyada destan hikayeleri yazılsa da Erdoğan en zayıf döneminde

HABER MERKEZİ – AKP kurucu üyelerinden Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en zayıf dönemini yaşadığını savunarak, “Medyada onunla ilgili sürekli destanlar yazılsa da önemli bir seçmen kitlesinde soru işaretleri artıyor” dedi.

Kurucu üyelerinden olduğu AKP’den 2008 yılında istifa eden Abdüllatif Şener, ’15 Temmuz darbe girişimi ve terör eylemleri ile bunların devamı niteliğindeki eylemlerin bastırılması için hareket eden’ sivillere yargı dokunulmazlığı getiren Kanun Hükmünde Kararname’ye (KHK) ve 2019 seçim dönemi öncesinde AKP’ye ilişkin açıklamalarda bulundu.

DW Türkçe’den Hilal Köylü’ye konuşan Şener, KHK’lerın altında imzası bulunan başbakan ve bakanların suç işlediğini savundu.

Şener ayrıca Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en zayıf dönemini yaşadığını kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

Ben falcı değilim ama Erdoğan en zayıf dönemini yaşıyor. Oyları düşüyor. Kaygan oyları kaybediyor. Bu ortamda en büyük şansı medya. Medyada onunla ilgili sürekli destanlar yazılsa da önemli bir seçmen kitlesinde soru işaretleri artıyor. Bu iyi değerlendirilirse önümüzdeki seçimleri kaybeder Erdoğan.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
"İddiasız bir aday olacak olan Gül, Erdoğan'ın tercih edebileceği bir rakip"
Sonraki Haber
Economist: Sürpriz şekilde büyüyen Türkiye ekonomisi için yavaşlama kaçınılmaz mı?