Ana SayfaGüncelAKP’den Bahçeli’nin ‘ittifak’ açıklamasına ilk yanıt

AKP’den Bahçeli’nin ‘ittifak’ açıklamasına ilk yanıt

HABER MERKEZİ – MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin ‘ittifak’ açıklamasını takdirle karşıladıklarını belirten AKP Grup Başkanvekili Turan, “Tüm partiler bir araya gelsin ittifakın aleni halini ete kemiğe büründürelim. Sayın Bahçeli adım atmıştır, AK Parti yetkili organları da bir karar alacaktır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, medyanın Ankara temsilcileriyle düzenlediği toplantıda ‘siyasette ittifak’ konusuna dair açıklamalarda bulunmuş, şartlarını sıralamış ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklamıştı.


‘İttifak’ şartı koşan Bahçeli: Seçimde Erdoğan’ı destekleriz


Bahçeli’nin bu açıklamalarına AKP’den ilk yanıt ise partinin grup başkanvekili Bülent Turan’dan geldi.

Turan, MHP liderinin açıklamasını takdirle karşıladıklarını belirterek konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Biz başından beri ittifakın ülkenin siyasal tarihinde fiilen uygulandığını biliyoruz ama bunun resmi bir karşılığı olmamış. Diyoruz ki tüm partiler bir araya gelsin ittifakın aleni halini ete kemiğe büründürelim. Sayın Bahçeli adım atmıştır, AK Parti yetkili organları da bir karar alacaktır.”

Turan son olarak, “HDP ile CHP bir araya gelince ne güzel bir ittifak diyeceksiniz ama MHP ile AK Parti bir araya geldiğinde kötü diyeceksiniz. Bu doğru bir yaklaşım değil” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İSKİ'deki taşeron işçiler kadro talebiyle iş bıraktı
Sonraki Haber
'OHAL altıncı kez uzatılacak'