Ana SayfaÇalışma YaşamıBir inşaat işçisi ‘geçinemediği için’ TBMM yakınında bedenini ateşe verdi

Bir inşaat işçisi ‘geçinemediği için’ TBMM yakınında bedenini ateşe verdi

HABER MERKEZİ – Maddi sıkıntılara girdiğini belirten bir inşaat işçisi, TBMM önünde bedenini ateşe verdi. Geçinemediği için kendini yakan işçi ile ilgili bir mesaj paylaşan İnşaat-İş Sendikası, “Unutmayın, biz unutmayacağız. Bu ateş Tiranlığı yaktığında hepinize hatırlatacağız!” dedi.

Maddi sıkıntılar çektiğini belirten 39 yaşındaki bir inşaat işçisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) 50 metre mesafede bulunan Meclis Hastanesi’nin önünde bedenini ateşe verdi.

Benzini başından aşağı döktükten sonra çakmağı ateşleyen işçinin kıyafetleri alev alırken, Meclis polislerinin müdahalesi üzerine söndürüldü.

Kendini ateşe veren S.A.’nın kafasının sol tarafında yanık olduğu, işçinin Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.

İnşaat-İş Sendikası: Unutmayın, biz unutmayacağız

Olayın ardından bir mesaj paylaşan İnşaat-İş Sendikası, S.A.’nın hastanede olduğunu ve mahkemeye çıkartılacağını bildirdi.

Sendika, “TBMM önünde, geçinemediği için kendini yakan inşaat işçisini unutmayın, biz unutmayacağız. Bu ateş Tiranlığı yaktığında hepinize hatırlatacağız!” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
'2 değil 7 silahlı eğitim kampı var' iddiası: ABC Gazetesi illeri sıraladı, bazı fotoğraflar yayınladı
Sonraki Haber
'Mezarlık operasyonları' sürüyor: Bu kez de Varto'daki mezarlık yıkıldı