Ana SayfaGüncelCHP’li Özel: MHP’nin durumu; patron çıldırdı, kapatıyoruz

CHP’li Özel: MHP’nin durumu; patron çıldırdı, kapatıyoruz

HABER MERKEZİ – CHP Grup Başkanvekili Özel, cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacaklarını açıklayan MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, partinin kapısına ‘tasfiye sürecindeyiz’ yazısı astığı yorumunda bulunarak, MHP’nin durumu için “Patron çıldırdı, kapatıyoruz” ifadesini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, medyanın Ankara temsilcileriyle düzenlediği toplantıda ‘siyasette ittifak’ konusuna dair açıklamalarda bulunmuş, şartlarını sıralamış ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklamıştı.


‘İttifak’ şartı koşan Bahçeli: Seçimde Erdoğan’ı destekleriz


Bahçeli’nin seçime yönelik bu açıklamalarını Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel değerlendirdi.

Meclis’te düzenlen basın toplantısında konuşan Özel, Bahçeli’nin MHP’nin cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağı ve Erdoğan’a destek vereceğine yönelik sözlerini eleştirdi.

Bahçeli’nin açıklamalarını “siyasi tarihte ibret alınacak bir tükenişin geldiği son nokta” olarak değerlendiren Özel, şu ifadeleri kullandı:

Sayın Bahçeli MHP’nin kapısına ‘tasfiye sürecindeyiz’ diye asmış. Kapatıyoruz, batan geminin malları bunlar, seçmen İYİ Parti’ye, başka muhalefet partilerine gitsin, biz bu kadar benzeştiysek isteyen AKP’ye gitsin. Zaman zaman İstanbul’da büyük mağazaların kapısında görürsünüz, ‘patron çıldırdı, kapatıyoruz.’ kapış kapış malları dağıtıyorlar. MHP’nin durumu, patron çıldırdı, kapatıyoruz, tasfiye sürecinde bir parti. Ciddiye alınacak bir durum yok karşımızda. Bir suçüstü durumu var.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Trump'tan silah ihracatının artırılması için talimat
Sonraki Haber
Diyarbakır'ın iki ilçesinde askeri operasyon için sokağa çıkma yasağı