Ana SayfaGüncelCinsel istismar sanığı öğretmen açığa alındı

Cinsel istismar sanığı öğretmen açığa alındı

HABER MERKEZİ – Diyarbakır’da 16 yaşındaki öğrencisini cinsel istismara maruz bıraktığı için yargılanan öğretmen A.B. açığa alındı.

Diyarbakır’da 16 yaşındaki öğrencisini cinsel istismara maruz bıraktığı için 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan coğrafya öğretmeni A.B. hakkında, Kulp Kaymakamlığı tarafından yeniden idari soruşturma başlatıldı.

Soruşturma, yargılanan sanık öğretmenin mağdur çocuğun babasına, “Ben bir hata işledim. Bu suçun Allah’ın şeriatı doğrultusunda mahkeme edilmesi gerekir. Davayı şeriate taşımak yerine, Allah’ın yasakladığı tağuta ve tağutun hükmüne havale ettin. Şeriate gidelim, cezam ölüm de olsa razıyım” mesajı çekmesi sonrası geldi.

Diyarbakır Valiliği’nin talebi üzerine hakkında yeniden açılan soruşturma kapsamında sanık A.B. Kulp ilçesindeki görevinden açığa alındı.

Hakkındaki cinsel istismar iddiası ortaya çıktıktan sonra Lice ilçesine atanan sanık öğretmen A.B.’nin, bir süre burada görev yaptıktan sonra, 5 ay önce kendi isteği ile Kulp ilçesine tayin edildiği öğrenildi.

 


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
CHP Sözcüsü Tezcan’dan ‘AKP bize kirli bir pazarlık önerdi’ iddiası
Sonraki Haber
Doğa yürüyüşüne çıkan 5 kişi Uludağ’da mahsur kaldı