Ana SayfaGüncelDin öğretmeni çocuk yaşta evliliği böyle savundu: Ergenken sevgilisi oluyor ama evlenmeye geldi mi yaşı küçük

Din öğretmeni çocuk yaşta evliliği böyle savundu: Ergenken sevgilisi oluyor ama evlenmeye geldi mi yaşı küçük

HABER MERKEZİ – Tekirdağ’da bir Din Kültürü öğretmeni, “Zina edecek kadar yaşı büyük, evlenmeye geldi mi yaşı küçük” şeklinde alıntı paylaşarak çocuk yaşta evliliği meşrulaştırdı.

Tekirdağ’da bir öğretmen, sosyal medya hesabından çocuk yaşta evliliği meşrulaştıran paylaşımda bulundu.

DHA’nın haberine göre Saray İmam Hatip Ortaokulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Cihad Çintaş adlı kişi, sosyal medya hesabından “alıntı” olduğunu belirttiği şu mesajı paylaştı:

Ergenlik çağına ermeyen kızın rahatlıkla sevgilisi olabiliyor ve durum normal karşılanıyor. Ama bu kıza madem bu haltı yiyebiliyorsun evlene de bilirsin dediklerinde her nedense yaşın küçüklüğü ortaya atılıyor hemen. Zina edecek kadar yaşı büyük. Evlenmeye geldi mi yaşı küçük.

Öğretmenin bu paylaşımının altına bazı takipçileri yorum yazarak tepki gösterirken, öğretmen ise tepkilere, “Burada dikkat edilmesi gereken tek taraflı olunması. Bunu eleştirenler samimi değil. Kürtaj için şu anda kaç yaşında doktora gelenler var haberin var mı?” diyerek yanıt verdi.

Çocuk yaşta evliliği bu paylaşımları ile meşrulaştırmaya çalışan Din öğretmeni daha sonra ise tepki çeken paylaşımını Facebook hesabından kaldırdı.

 


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Bahçeli, Erdoğan’ın davetini kabul etti
Sonraki Haber
Trump için ‘tek gerçek medya’ kendi Twitter hesabı: Gerisi sahte