Ana SayfaGüncelHDP’den Münir Özkul için mesaj

HDP’den Münir Özkul için mesaj

HABER MERKEZİ – HDP  Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay geçtiğimiz gün hayatını kaybeden sinema sanatçısı Münir Özkul için bir mesaj yayınladı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay dün (5 Ocak) hayatını kaybeden Türkiye sinemasının en önemli sanatçılarından Münir Özkul için bir mesaj yayınladı.

Özkul’a ‘Yaşar Usta’ diye hitap eden Kemalbay’ın mesajı şöyle:

Türkiye sinemasının emektar yüzü, oyunculuk tarihinin usta isimlerinden Münir Özkul’u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Sermayedarlara karşı Yaşar Usta, paragöz okul sahiplerine karşı öğrenci dostu Mahmut Hoca olan Özkul’un vefatı, şüphesiz Türkiye sineması ve tiyatrosu için büyük bir kayıptır. 1980 Darbesi’nin ve dikta rejiminin uygulamalarına itiraz ederek Türkiye sinemasının emekçi karakterini temsil edebilmiş Münir Özkul’un ölümü hepimizi derinden üzmüştür. ‘Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi, çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız’ diyen usta oyuncu Münir Özkul’a Allah’tan rahmet diliyor, ailesine, sevenlerine ve sinema camiasına başsağlığı diliyoruz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
KESK'ten "OHAL değil demokrasi" mitingine katılım çağrısı
Sonraki Haber
Yıldırım: ABD'deki davaya bakan yargıçlar FETÖ'nün esiri