Ana SayfaEkoloji‘Kâr etmiyor’ diye durdurulmuştu: Adalar – Beşiktaş seferleri yeniden başlıyor

‘Kâr etmiyor’ diye durdurulmuştu: Adalar – Beşiktaş seferleri yeniden başlıyor

HABER MERKEZİ – İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Avedis Kevork Hılkati, Adalar – Beşiktaş motor seferlerinin yeniden başlayacağını duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Meclis üyesi Avedis Kevork Hılkati, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’ne 1 Ocak’ta kaldırılan Beşiktaş – Adalar arasındaki seferlerin yeniden başlatılması için bir soru önergesi verdi.

Hılkati, Esin Hacıalioğlu, Hasan Tapan, Muzaffer Şahin ve Ümit Yurdakul tarafından ortak verilen önergede, “Sadece yaz aylarında hizmete sokulan deniz otobüsü seferleri, kış aylarında azaltılan tüm seferler ve Martı projesi sebebiyle Kabataş’tan Beşiktaş’a yönlendirilen Şehir Hatları Beşiktaş seferi yaz-kış aylarında da hizmet vermeye devam edecek mi?” sorusu yöneltildi.

Adalar Meclis üyesi CHP’li Hılkati, önergenin ardından seferlerin yeniden başlatılacağını duyurdu.

‘Ulaşım hakkımız elimizden alınmıştı’

Hılkati konuya ilişkin yaptığı açıklamada seferlerin büyük ihtimalle Pazartesi günü eski kış tarifesine göre yeniden başlayacağını belirtti ve şunları söyledi:

Geçtiğimiz günlerde, Şehir Hatları yılbaşından sonra Adalar-Beşiktaş seferlerinin, yolcu olmadığından dolayı yapılmayacağına dair karar aldı. Seferler iptal edildi. Kâr etmiyor diye bunun engellenmesi Adalar halkına yapılan çok büyük bir haksızlıktı, son derece yanlıştı. Ulaşım hakkımız elimizden alınmıştı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
HDP İstanbul davasında 3 kişi tahliye edildi
Sonraki Haber
İstanbul'da 4 öğrenci ve 2 öğretmen biber gazından etkilendi