Ana SayfaGüncelKültür Bakanlığı destek vermemişti: ‘Kelebekler’e Sundance’te “En İyi Film” ödülü

Kültür Bakanlığı destek vermemişti: ‘Kelebekler’e Sundance’te “En İyi Film” ödülü

HABER MERKEZİ – Sundance Film Festivali kapsamında ‘En İyi Uluslararası Film’ kategorisinde yarışan ‘Kelebekler’ filmi, “En İyi Film” ödülünü kazandı.

18. Sundance Film Festivali kapsamında ‘En İyi Uluslararası Film’ kategorisinde yarışan Tolga Karaçelik’in yeni filmi ‘Kelebekler’, “En İyi Film” ödülüne layık görüldü.

Dünya prömiyeri bu yıl 18 – 28 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenen Sundance Film Festivali‘nde gerçekleştirilen film, birbirini çok az tanıyan üç kardeşin, yıllardır haber almadıkları babalarının aramasıyla bir araya gelmelerini konu alıyor.

Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin, Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola, Ercan Kesal gibi oyuncuların rol aldığı ‘Kelebekler’ filminin yapımcılığını ise Tolga Karaçelik, Diloy Gülün ve Metin Anter üstleniyor.

‘Kelebekler’in Mart 2018’de vizyona girmesi bekleniyor.

Kültür Bakanlığı destek vermemişti

Gazete Müstehak’ın haberine göre Tolga Karaçelik’in filmi ‘Kelebekler’e Kültür Bakanlığı tarafından destek verilmemişti. Karaçelik, alınan bu kararı sosyal medya hesabından “Kültür Bakanlığı yeni filmim Kelebekler’i desteğe layık bulmamış” diyerek duyurmuştu.