Ana SayfaÇalışma YaşamıMeclis önünde bedenini ateşe veren Aydın: 15 Temmuz’da meydandaydım, benden provokatör çıkmaz

Meclis önünde bedenini ateşe veren Aydın: 15 Temmuz’da meydandaydım, benden provokatör çıkmaz

HABER MERKEZİ – Maddi sıkıntı yaşadığını belirterek TBMM önünde bedenini ateşe veren işçi Sıtkı Aydın, AKP üyesi olduğunu belirterek, “15 Temmuz’da meydanlarda olan bendim. Benden bir provokatör dahi çıkartamazsınız” ifadelerini kullandı.

Maddi sıkıntılar çektiğini belirterek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) 50 metre mesafede bedenini ateşe veren 39 yaşındaki inşaat işçisi Sıtkı Aydın, Twitter üzerinden açıklama yaptı.


Her yere başvurmuştum, bu benim son çaremdi


Aydın, yoğun bakım servisinden dahiliye servisine çıktığını duyurduğu açıklamasında, hakkında çıkan bazı iddialara cevap vermek üzere Twitter üzerinden paylaşımlarda bulunduğunu kaydetti.

Sıtkı Aydın, amacının mecliste üyesi olduğu AKP’li vekiller ile görüşmek olduğunu belirterek, “7 senedir Çarşamba Ak Parti üyesiyim, 15 Temmuz’da meydanlarda olan bendim. Benden bir provokatör dahi çıkartamazsınız. Rabbim aynısını size de yaşatsın” ifadelerini kullandı.


Öte yandan Aydın, “Bu eylemin benim gibi geçim sıkıntısı yaşayanların umudu olduğunu öğrendikten sonra inanın vücudumda olan hiç bir yanık izi canımı yakmadı” dedi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Peru'da 7.3 büyüklüğünde deprem
Sonraki Haber
'Bizi izlesinler' diyen Erdoğan'dan Afrin açıklaması