Ana SayfaKültür-SanatYeni ‘Big Little Lies’ sezonu yolda: Meryl Streep de dizide yer alacak

Yeni ‘Big Little Lies’ sezonu yolda: Meryl Streep de dizide yer alacak

HABER MERKEZİ – Meryl Streep, yeni “Big Little Lies” sezonunda yer alacak. Streep’tin diziye, Perry Wright karakterinin annesi olarak dahil olacağı bildirildi.

Meryl Streep’in, geçtiğimiz yılın en çok konuşulan yapımlarından olan Big Little Lies‘ın ikinci sezonundan yer alacağı öğrenildi.

Bantmag’deki habere göre Meryl Streep diziye, ilk sezonda Alexander Skarsgard’ın canlandırdığı Perry Wright karakterinin annesi olarak dahil olacak.

Meryl Streep, yeni sezonda, torunlarının geleceği için endişelenen ve bu yüzden onlara bakmak için ortaya çıkacak olan Mary Louise Wright’ı canlandıracak.

Dizinin yeni bölümlerin 2019’da yayınlanacağı ancak kesin bir tarihin de şu an belli olmadığı açıklandı.

Emmy Ödülleri’ne damga vurmuştu

Big Little Lies sekiz ödül kazanarak 2017 Emmy ödüllerine damga vurmuştu.

Nicole Kidman, Reese Witherspoon ve Shailene Woodley gibi kadın oyuncuların yer aldığı dizi, Kuzey Kalifornia’nın sakin sahil beldesi Monterey’de yaşayan bir gurup kadının eşleriyle, çocuklarıyla verdikleri hayat mücadelesini anlatıyor.

HBO’dan yapılan açıklamalarda, dizinin ikinci sezonunda ana karakterlerin arkadaşlıklarının dayanıklılığı, evliliklerin kırılganlığı ve yalan söyleme alışkanlığı gibi temaların işleneceği ifade edilmişti.

Previous post
Suriye, Türkiye'nin Afrin'e operasyonu için 'işgal' dedi: Hava savunma sistemlerimiz hazır
Next post
!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin programı açıklandı