Ana SayfaBilim ve TeknolojiZuckerberg: Facebook’ta büyük bir değişikliğe gidiyoruz

Zuckerberg: Facebook’ta büyük bir değişikliğe gidiyoruz

HABER MERKEZİ – Facebook’ta kişinin hesabına girdiğinde karşısına çıkan ilk sayfanın ’daha az reklam, haber ve tanıtım, daha çok aile ve arkadaş kaynaklı içerik’ gösterecek şekilde değiştirileceği açıklandı.

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, 2018 yılı için Facebook’ta değişiklikler yapmayı planladıklarını açıkladı.

Konu ile ilgili Facebook sayfasından açıklama yapan Zuckerberg, kullanıcılardan, genel içeriklerin yani reklam, haber ve tanıtımların, haber kaynağı sayfasındaki özel paylaşımları görünmez yaptığı yönünde bildirimler aldıklarını belirterek, Facebook’un kurgusunda büyük bir değişikliğe gidileceğini duyurdu.

Zuckerberg, “İlk değişiklikleri, arkadaşlarınız, gruplarınız ve ailelerinizle ilgili daha fazla bilgi edineceğiniz Haber Kaynağı’nda göreceksiniz” dedi.

Ayrıca, yeni değişiklik doğrultusunda reklam, haber ve tanıtımların azalacağını ifade ederek, değişikliğin amaçlarını şöyle sıraladı:

Bu değişiklikle insanlar Facebook’ta daha az zaman geçirecek ve siteye girmek için sebepleri azalacak. Ancak bu arada sitede geçirdiğiniz zaman daha değerli ve faydalı bir hal alacak. Doğru yönde hareket edersek bunun uzun vadede toplum ve bizim işimiz üzerinde olumlu etki edeceğine inanıyorum.

Öte yandan değişimin birkaç hafta içinde devreye gireceği belirtildi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
‘Gizemli’ para girişi 813 milyon dolar: Cari açık Kasım’da beklentilerin üzerinde
Sonraki Haber
Bir Gülten Akın dinletisi: "Kestim Kara Saçlarımı..."