Ana SayfaGüncelBahçeli: Bu bir var oluş mücadelesidir, Afrin yıkılmalı

Bahçeli: Bu bir var oluş mücadelesidir, Afrin yıkılmalı

HABER MERKEZİ – MHP lideri Devlet Bahçeli Afrin’e yönelik operasyon için “Bu bir var oluş mücadelesidir” dedi ve “Afrin’in yıkılması gerektiğini” söyledi. TTB’yi de hedef alan Bahçeli, “Vatana ihanet ettiler, yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır” diye konuştu.

Partisinin Meclis grubu toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Devlet Bahçeli, Afrin’e yönelik operasyona ilişkin açıklamalarda bulundu.

Harekât için “Gün saflarımızı sıkılaştırma, kucaklaşma günüdür. Bu bir var oluş mücadelesidir” diyen Bahçeli, Afrin’in “yıkılması gerektiğini” söyledi ve ekledi: “Gerekirse ben de Afrin’e giderim”.

Operasyona ve savaşa karşı duranları da ‘terör destekçisi’ ilan eden Bahçeli, “Gerekirse onlara da aynı muameleyi göstermek milletimizin omuzlarımıza yüklediği tarihi borçtur” dedi ve “Savaş bir halk sağlığı sorunudur” dedikleri için gözaltına alınan ve serbest bırakılan Türk Tabipler Birliği (TTB) üyelerini hedef aldı:

“TTB isimli PKK-PYD paravan örgütü, vatana ihanet suçu işlemiştir. Bunun düşünce ve ifade özgürlüğüyle bir ilgisi yoktur. Bu, yediği ekmeğe ihanet etmektir. TTB, Türk düşmanıdır, hekimliğin yüz karasıdır. Acil ve seri şekilde ya yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır. Hem doktorum diyecekler hem de katillerin safına girecekler. Türkiye vatanını savunmaktadır ve bu durumda  gevşeme yaşanırsa vatan elden gider.”

Previous post
İzmir'de çok sayıda adrese ev baskını: Barış Anneleri, siyasetçiler ve ekolojistler gözaltında
Next post
'Mission: Impossible' serisinin altıncı filminden ilk fragman