Ana SayfaGüncelİstanbul sokaklarında mavi adamlar

İstanbul sokaklarında mavi adamlar

HABER MERKEZİ – Performanslarını sergilemek üzere İstanbul’a gelen Blue Man Group, Zorlu PSM’de gerçekleştirecekleri gösteri öncesi, Eminönü’nde sokak performansı sergiledi.

İsmini ekibin bizzat yaratıp bir kimlik olarak büründüğü mavi karakterden alan ve sahne şovuyla dünyaca ünlü bir fenomene dönüşen Blue Man Group, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve BKM işbirliğiyle gerçekleştirecekleri gösteri için İstanbul’a geldi.

Grup, gösteri öncesi, Eminönü’nde sokak performansı sergiledi. Müzik, komedi, dans ve teknolojiyi bir araya getiren dünyaca ünlü performans grubu, yurttaşlardan büyük ilgi gördü.

NTV’nin haberine göre grubun kurucu üyelerinden Chris Wink, “Blue Man adlı bu masum ve ilginç karakterin etrafında dönen performanslarımıza ilk başladığımızda onun bizi nasıl bir noktaya getireceğini hayal bile edemezdik. Gösterimizi Türkiye’deki izleyicilerle paylaşabilmek bizim için büyük bir onur” dedi.

Grubun diğer kurucu üyesi Phil Stanton ise şunları kaydetti:

“Blue Man karakteri, insanın iletişim kurma ihtiyacını keşfetmeye olan derin ilgimizden kaynaklanarak farklı yaşlar, kültürler ve milletlerden birçok kişiye hitap ediyor. Blue Man’in vermeye çalıştığı hayat dolu mutluluk ve kutlama hissiyatının herkese evrensel bir şekilde dokunduğuna inanıyoruz.”

Previous post
DİNK DAVASI | 2 kişi tahliye edildi, tutuklu sanık sayısı 9'a düştü
Next post
Meriç’te mültecileri taşıyan bot battı: 10 kişi kayıp