Ana SayfaGüncelGazeteci Ahmet Takan’ın kulis bilgileri içeren yazılarına erişim engeli

Gazeteci Ahmet Takan’ın kulis bilgileri içeren yazılarına erişim engeli

HABER MERKEZİ – AKP içerisindeki kimi kulisleri köşesine taşıyan Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan’ın bazı yazılarına erişim engeli getirildi.

AKP içinden kaleme aldığı kulis haberleriyle bilinen Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan’ın üç yazısına erişim engeli getirildi.

Bakırköy 4’üncü Sulh Ceza Hakimliği, Takan’ın, “Papa’dan arabuluculuk istendi mi?” başlıklı 8 Şubat, “Barzani’nin lobi şirketi, Erdoğan için çalışmış” başlıklı 9 Şubat, “Saray kabinesinde had kavgası” başlıklı 27 Şubat tarihli yazılarına erişim engeli getirildi.

Takan, avukatlarının yasağı kaldırmak için çalışma başlattığını duyurdu.

“Gazeteciler hancı, siyasetçiler yolcudur”

Bugünkü köşesinde sansüre değinen ve okurlarına bir açık mektup kaleme alan Takan, “Muhalefetteyken demokrasiden, haber alma ve verme, fikir özgürlüğünden bahsederler ama bu lafta kalır. İktidara geldiklerinde de muhalefette eleştirdikleri ne varsa aynısını tatbik etmekten hiç çekinmezler” dedi.

Takan okurlarına mesajını, “Gazete ve gazeteciler hancı, siyasiler yolcudur. Bu da değişmez dünya gerçeğidir!.. Gerçek gazete ve gazeteciler de güneş gibidir. Balçıkla sıvanamazlar…” sözleriyle sonlandırdı.




Önceki Haber
Vicdani retçi Şendoğan Yazıcı gözaltına alındı
Sonraki Haber
Yolcu otobüsü TIR’a çarptı: 13 kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi yaralandı