Ana SayfaGüncelKaftancıoğlu CHP’nin İstanbul’da kullanacağı seçim sloganını açıkladı

Kaftancıoğlu CHP’nin İstanbul’da kullanacağı seçim sloganını açıkladı

HABER MERKEZİ – CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP’nin 2019 yerel seçimlerinde İstanbul için kullanacağı sloganın “Halk için, halkla beraber, hep birlikte halkın İstanbul’unu kuracağız” olacağını duyurdu.

CHP İstanbul İl Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Saraçhane’deki binası önünde basın açıklaması düzenledi.

Açıklamaya CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci ve partililer katıldı.

AKP’li Büyükşehir Belediyesi’nin ayrımcı politikalarının protesto edildiği açıklamada Canan Kaftancıoğlu konuştu.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın “Bizim şu anda birinci önceliğimiz metro. Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak” sözlerine ve Ümraniye Belediyesi’nin kesin hesap raporlarında usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin konuşan Kaftancıoğlu, “İstanbulluları yaşadıkları yerlere, kimliklerine, düşüncelerine, inançlarına, verdikleri oylara göre ayrıştıramazsınız. Bu belediyecilik değil, bilinçaltı zihniyetinizin tezahürüdür” dedi.

Kaftancıoğlu, “Bizler için kimin nereye oy verdiği değil, haklının hakkının aranacağı şeffaf, hesap verebilir ve halkın vergileriyle toplanmış paralara sahip çıkacağımız, talan etmeyeceğimiz ve birilerine peşkeş çekmeyeceğimiz halkın İstanbul’un da buluşacağız” diye konuştu.

“İstanbul’u karadan oy olarak görüp havadan rant olarak görenlerin, kendilerine oy verenlere de yaptığı hiçbir şey olmadığını hep birlikte anlatacağız” diyen Kaftancıoğlu, CHP’nin 2019 yerel seçimlerinde kullanacağı sloganın da “Halk için, halkla beraber, hep birlikte halkın İstanbul’unu kuracağız” olacağını duyurdu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
IŞİD Afganistan'da Newroz'u hedef aldı: En az 26 kişi hayatını kaybetti
Sonraki Haber
ABD'nin 'komik' yanıtı sonrası: Çavuşoğlu basını suçladı, 'Anlaşmaya vardık demedim' dedi