Ana SayfaGüncelKılıçdaroğlu: Sandıklarda kazanacağız

Kılıçdaroğlu: Sandıklarda kazanacağız

HABER MERKEZİ – AKP ve MHP’nin hazırladığı ‘seçim ittifakı düzenlemesi’nin Meclis’ten geçmesini değerlendiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Sopalı seçim yapmak istiyorlar” dedi ve ekledi: “Seçimi hileli yollarla kazanacağını zannediyor, hileye izin vermeyeceğiz, sandıklarda kazanacağız.”

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘seçim ittifakı’ teklifinin Meclis’te kabul edilerek yasalaşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Barajın fiilen artırıldığını söyleyen CHP lideri,  “İki baraj getiriyorlar biri yüzde 10 diğeri yüzde 51” dedi ve şöyle devam etti:

“Bu teklif aynı zamanda sopalı bir seçim hazırlığıdır. Herhangi birisi polisi jandarmayı çağırabilir. Baktı ki orada CHP’nin oyları önde gelin burada hile yapılıyor polis basacak. Sopalı seçim yapmak istiyorlar.

“Masa başında milletvekili sayılarını artıracağız diye yola çıkanları sandığa gömeceğiz. Bütün sandıklara sahip çıkacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar 2019’da o zatı oradan aşağı indireceğiz, sözüm sözdür.

“Seçimi hileli yollarla kazanacağını zannediyor, hileye izin vermeyeceğiz. İster valin olsun, kim olursa olsun sel gibi akacağız ve sandıklarda kazanacağız.”