Ana SayfaGüncelSedat Peker’in ardından Fikret Orman’dan da Afrin’e ‘moral desteği’

Sedat Peker’in ardından Fikret Orman’dan da Afrin’e ‘moral desteği’

HABER MERKEZİ – Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Afrin’e giderek bölge halkına ve TSK’nin kente dönük operasyonunda yer alan askerlere destek vermek istediğini açıkladı.

Afrin’e yönelik operasyonda Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile birlikte hareket eden Özgür Suriye Ordusu’na (ÖSO) çelik yelek ve arazi aracı gönderen suç örgütü lideri Sedat Peker’in ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’dan da bir ‘destek’ açıklaması geldi.


Sedat Peker’den ÖSO’ya bir ‘destek’ daha: Düzinelerce arazi aracı gönderdi


Vatan gazetesinin haberine göre Fikret Orman, önümüzdeki günlerde Afrin’e giderek hem operasyonu yürüten askerlere hem de bölge halkına ‘destek’ vermeyi planladığını söyledi.

Orman, bölge halkının “Türk askerinin gelmesiyle rahat bir nefes aldığını ve huzura kavuştuğunu” savunarak, “tüm Müslüman kardeşlerimizi ziyaret edip Beşiktaş’ın da onların yanında olduğunu hissettirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın başkanı, “Her konuda öncü olan Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu Beşiktaş’ın başkanı olarak, Afrin’de başarılı bir operasyon yürüten askerlerimize de moral verme niyetindeyim” dedi.


Afrin’deki okullarda Erdoğan posteri ve Türk bayrakları


Previous post
TGS’den Özgürlükçü Demokrasi baskınına tepki: Seçime giderken tüm kesimler susturulmak isteniyor
Next post
Türkiye'den Almanya'ya iltica başvuruları 2018'de de artmaya devam ediyor