Ana SayfaGüncelBerat Albayrak: Türkiye artık fiili değil resmi bir savaşta

Berat Albayrak: Türkiye artık fiili değil resmi bir savaşta

HABER MERKEZİ – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, ‘Türkiye’nin artık resmi bir savaşta olduğunu’ belirterek, “Bu ölüm kalım mücadelesidir” dedi.

AKP Zeytinburnu 6. Olağan İlçe Kongresi’nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Mehmetçiğimize kasteden terör örgütleriyle aynı safta ve aynı dili kullanan bir Cumhuriyet Halk Partisi var” dedi.

‘Türkiye’nin artık fiili değil resmi bir savaşta olduğunu’ belirten Albayrak, “Bu bir ölüm kalım meselesi” diye konuştu.

Albayrak ayrıca şunları söyledi:

“Afrin’de görüyorsunuz öyle değil mi? Biz sadece üç beş tane terör örgütü, çapulcuyla mı savaşıyoruz? Arkasında kimler var görüyoruz değil mi? Savaştığımız bu örgütlerle aynı safta, aynı söylemde, ülkeyi bölmeye çalışan bu partilerin dilini görüyoruz öyle değil mi? Bunu anlatmamız lazım, bu ölüm kalım mücadelesidir, bu ülkenin beka mücadelesidir. Bunu her yerde söylüyorum AK Parti Türkiye’nin şah damarıdır, ana omurgasıdır, 81 milyonu kucaklayan, 780 bin kilometrekareyi kucaklayan tek partidir. Türkiye’de herkesi kucaklayan, başörtülüsünden başı açığa, her inanç gurubundan herkesi kucaklayan tek partidir.”