Ana SayfaGüncelCHP’li Özel’den kendisine ‘Ağzının payını verirdim’ diyen Erdoğan’a yanıt

CHP’li Özel’den kendisine ‘Ağzının payını verirdim’ diyen Erdoğan’a yanıt

HABER MERKEZİ – Meclis’te yaşanan tartışmayla ilgili olarak “Aşağıda olsaydım CHP’li Özel’e ağzının payını verirdim” diyen AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Özel, “Ağzımın payını, bana verilmesi gereken dersi nerede vermek istiyorsa ben hazırım” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik “Ben aşağıda olsaydım ağzının payını verirdim” sözlerine yanıt verdi.

Özel, Erdoğan’a “Ağzımın payını, bana verilmesi gereken dersi nerede vermek istiyorsa ben hazırım” ifadeleriyle karşılık verdi.

T24’te yer alan habere göre Özel, “Kendisine en yakın medya kuruluşunda, kendi belirlediği gazetecilerle, kendi istediği saatte, kendi istediği kadar danışman ve koruma ordusuyla karşısına çıkmaya hazırım. Ben tek başıma geleceğim” dedi.

Erdoğan ne demişti?

23 Nisan’a özel TBMM Genel Kurulu’nda yapılan oturum sırasında CHP Grup Başkanvekili Özel’in darbe girişimine ilişkin yaptığı açıklamaları tepkiyle karşılayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aşağıda olsaydım CHP’li Özel’e ağzının payını verirdim” demişti.


Erdoğan: Aşağıda olsaydım CHP’li Özel’e ağzının payını verirdim

Previous post
24 Haziran'a doğru: Kim ne diyor?
Next post
Adıyaman’da 5.4 büyüklüğünde deprem: 39 yaralı var