Ana SayfaGüncelErdoğan ‘seçim hazırlığı’ startını sinevizyonla verdi: Belediyelerimizin şehirleri güzelleştirme zamanı geldi

Erdoğan ‘seçim hazırlığı’ startını sinevizyonla verdi: Belediyelerimizin şehirleri güzelleştirme zamanı geldi

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Yerel Yönetimler Akdeniz Bölge Toplantısı’na katılan il ve ilçe belediye başkanlarına sinevizyonla mesaj göndererek ‘seçim hazırlığı’ startını verdi: “Belediyelerimizin işleri artık toparlama, çukurları kapatma, üst yapıya yönelik icraatlarla şehri güzelleştirme zamanı gelmiştir.”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirilen AKP Yerel Yönetimler Akdeniz Bölge Toplantısı’nda sinevizyonla mesaj göndererek ‘seçim hazırlığı’ startını verdi.

Erdoğan, birçok il ve ilçe belediye başkanının katıldığı toplantıdaki mesajda, yerel seçimlere bir yıl kaldığını belirterek “Belediyelerimizin işleri artık toparlama, çukurları kapatma, üst yapıya yönelik icraatlarla şehri güzelleştirme zamanı gelmiştir” dedi:

“2019’da sadece seçimi kazanmakla yetinmeyip, aynı zamanda mümkün olan en yüksek oy oranına da ulaşmak mecburiyetindeyiz. Biliyorsunuz, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 50 barajı vardır. Martta mahalli idareler, kasımda milletvekilliği, Cumhurbaşkanlığı ve hükümet sistemiyle ilgili seçim yapılacağı için ilk sonucun diğerini etkilemesi kaçınılmazdır. Onun için şimdiden sahayı adım adım gezmeye başlamamız gerekiyor.

Belediyelerimizin işleri artık toparlama, çukurları kapatma, üst yapıya yönelik icraatlarla şehri güzelleştirme zamanı gelmiştir. Seçime kadar tamamen bu anlayışla sıkı bir çalışma yürütmeliyiz.