Ana SayfaGüncelSekizinci sezondan: “Game of Thrones” tarihinin en uzun sahnesi

Sekizinci sezondan: “Game of Thrones” tarihinin en uzun sahnesi

HABER MERKEZİ – Final yapacağı sekizinci sezonu büyük olasılıkla önümüzdeki yıl gösterilecek olan Game of Thrones’un yeni bölümlerinde yer alacak bir savaş sahnesi şimdiden dizinin tarihine geçti.

Game of Thrones’un yeni bölümlerinde yer alacak bir savaş sahnesi şimdiden dizinin tarihine geçti.

Çekimleri hala devam eden sezonun bu yaz bitmesi, önümüzdeki yıl da yayınlanması bekleniyor.

Final sezonunda en dikkat çeken şey ise dizi tarihinin en uzun sahnesinin bu sezonda olacak olması.

bantmag’in haberine göre dizinin yardımcı yönetmeni Jonathan Quinlan, yeni bölümlerde yer alan ve tam 55 günde çekilen savaş sahnesini ne zorluklarla çektiğini paylaşırken şu bilgileri verdi:

“Bu notum gece ejderhaları için. 55 gece boyunca dayandıkları için. Soğuğa, kara, yağmura, çamura, Toome’daki koyun pisliklerine ve Magheramorne’nin rüzgârlarına dayandıkları için. Bundan bir sene sonra milyonlarca insan bu bölümü izleyecek ve bu sahneyi aslında ne kadar zor bir şekilde çektiğimizi bilmeyecekler bile. Ne kadar yorulduğumuzu, dondurucu soğuğa rağmen iş yapmanın ne kadar zor olduğunu bilmeyecekler. Sadece daha önce yapılmayan bir şeyi izlediklerini gördükleri anda anlayacaklar. Bu sizin sayenizde. Herkese teşekkürler.”

Hala final sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli olmayan Game of Thrones oyuncularından Maisie Williams’ın geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamaya göre dizinin dönebileceği en yakın tarih 2019.

Previous post
Çiftlik Bank 'vurgunu' film oluyor: "Aldatıldık"
Next post
Şubat ayı cari açık rakamları açıklandı