Ana SayfaGüncel“Ankara’da iki kişi yüzlerine çuval geçirilerek kaçırıldı”

“Ankara’da iki kişi yüzlerine çuval geçirilerek kaçırıldı”

HABER MERKEZİ – SDGF MYK üyeleri Deniz Bahçeci ile Ceren Çoban’ın kendilerini sivil polis olarak tanıtan kişilerce kaçırılarak darp edildikleri iddia edildi. Bahçeci, “Yüzümüze polar ve çuval geçirip bizi araca koydular, sözlü ve fiziki saldırıda bulundular” sözleriyle kaçırılma anlarını anlattı.

Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) Eşbaşkanı Ceren Çoban ve SGDF Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Deniz Bahçeci’nin dün akşam saat 22.00’de Ayrancı mevkiinde, önlerini kesen beyaz plakasız bir araçla kaçırılarak işkenceye maruz kaldığı belirtildi.

Kaçırılma olayını anlatan Deniz Bahçeci, şunları aktardı:

“SGDF Eşbaşkanımız Ceren Çoban ile birlikte Ayrancı mevkiinde bulunan bir sokakta yürürken, sivil giyimli polisler tarafından önümüz kesildi. Aniden bizi yere yatıran polisler, bize ters kelepçe yaptı. Daha sonra Ceren’in yüzünü siyah çuval geçirerek, onu araca bindirdiler.  Daha sonra benim çantamda bulunan polarımı yüzüme geçirdiler. Bizi yarım saat araçla gezdirdiler. Gezdirme sırasında bize sözlü ve fiziki saldırıda bulundular. Daha sonra beni Dikmen Vadisi’nde ters kelepçeli bir halde bırakarak, alandan uzaklaştılar. Ceren’i ise hakkında yakalama gerekçesi var diyerek,  Teröre Mücadele’ye (TEM) götürdüler. Ben de çevredekilerin yardımı ile kelepçelerimi çözerek alandan uzaklaştım.”

Bahçeci daha önce de kaçırılmıştı

Deniz Bahçeci 12 Ekim 2017 Tarihinde kendilerini Kamu Güvenlik Timi olarak tanıtan kişilerce kaçırıp darp edilmişti.

Previous post
Saadet Partisi Malatya'da HDP'den imza desteği istedi
Next post
24 Haziran erken seçimlerine doğru: 52 gün kala kim ne diyor?