Ana SayfaGüncelBir Adım Daha kampanyası başlatıldı: “Oylarımız HDP’ye ve Demirtaş’a”

Bir Adım Daha kampanyası başlatıldı: “Oylarımız HDP’ye ve Demirtaş’a”

HABER MERKEZİ –HDP ve Demirtaş’a destek için Bir Adım Daha kampanyası başlatıldı. Kampanyanın bildirisinde HDP’yi ve cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ı desteklemenin önemine vurgu yapılıyor.

Foti Benlisoy, Can Atalay, Sibel Uzun, Masis Kürkçügil gibi isimlerin de destekçisi olduğu Bir Adım Daha kampanyası başlatıldı.

Kampanyanın “Tek adam rejimine karşı, çoğulcu ve demokratik bir ülke için barajları aşalım, HDP ve Demirtaş’a oy verelim” başlıklı bildirisinde HDP’yi ve cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ı desteklemenin önemine vurgu yapılıyor.

“Bir kez daha Demirtaş, bir kez daha HDP” denilen bildiride, şunlar kaydedildi:

“HDP’nin parçası olmayan solun politik-örgütsel bağımsızlığını muhafaza ederek; seçimde HDP’yi aktif bir biçimde desteklerken sandığı sokağa doğru bükecek, son dönemin toplumsal mücadelelerinin bakiyesini mümkün mertebe harekete geçirecek, kararların mecliste alındığı, seçimler sonrasını da gözeten çoğulcu, etkin ve bağımsız bir seçim çalışması hedefliyoruz.”

‘Barajları yıkmak’ için başlatılan ortak kampanya için yapılan davette son olarak “Oylarımız HDP’ye ve Demirtaş’a” denildi.


Bildirinin tamamına BURADAN bakabilirsiniz.
Previous post
Sakarya'da yük asansörü yere çakıldı: 3 işçi yaralandı
Next post
HDP'nin seçim bildirgesinde 'Yeni Yaşam' vaadi