Ana SayfaKültür-SanatBu festival İstanbul’a korku salacak: “Fear & Fantasy Festival”

Bu festival İstanbul’a korku salacak: “Fear & Fantasy Festival”

HABER MERKEZİ – Korku ve fantastik türündeki sanatsal çalışmaları tek bir çatı altında toplayan ve bu alandaki ilk festival olan “Fear & Fantasy Festival” 11-13 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da.

Korku ve fantastik türlerinde farklı disiplinlerdeki çalışmaları tek bir çatı altında toplayan “Fear & Fantasy Festival”, 11-13 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek.

Festival kapsamında Başka Sinema ortaklığıyla özel film gösterimleri, çeşitli konser, performans ve partiler gerçekleşecek.

bantmag’in haberine göre Xavier Gens’in yönetmenliğini üstlendiği, İspanyol yazar Albert Sánchez Piñol’un aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan “Cold Skin” filmi de Türkiye prömiyerini festival kapsamında Kadıköy Sineması’nda yapacak. Gösterime Fransız yönetmen de katılacak ve seyircilerin sorularını yanıtlayacak.

Festivalin film programında yer alan diğer iki film de giallo türünün klasik örneklerinden “The Red Queen Kills Seven Times” ve Yılmaz Duru’nun 1986 yılında çektiği yerli slasher film “Kuşatma”.


Festivalin detaylarına BURADAN bakabilirsiniz.
Previous post
HDP Eş Genel Başkanı: HÜDA PAR'la ittifak ya da işbirliği söz konusu değil
Next post
Ceylan Ertem ödülünü tutuklu gazetecilere adadı, Akşam’ın yayın yönetmeni Erdoğan’ın sözleriyle çıkıştı