Ana SayfaGüncelErdoğan: Birileri fitne fesat kaynatıyor

Erdoğan: Birileri fitne fesat kaynatıyor

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi hedef aldı, 24 Haziran’daki seçimler için “Birileri bir fitne fesat kaynatıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de AKP İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuştu.

Erdoğan, “Eserlerimizle konuşuyoruz, eserlerimizle milletin karşısındayız. Bilemiyorum ana muhalefetin adayı neyle milletin karşısında?” sözleriyle CHP’nin 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi için aday gösterdiği Muharrem İnce’yi hedef aldı.

“Yok çatı dediler, yok kapı dediler, yok pencere dediler; sonunda ince siyasette karar kıldılar” sözleriyle CHP’yi de eleştiren Erdoğan ayrıca kongredekilere şu sözlerle seslendi:

“Birileri bir fitne fesat kaynatıyor. Bu ne biliyor musunuz? ‘Oyumu cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamentoda AK Parti’ye vermeyeceğim.’ Böyle bir şeye siz ne diyorsunuz? Böyle bir şey olabilir mi? Bu oyunu da bozmaya var mıyız? Bu oyun, bu tezgah… Kimlerin olduğunu anlıyorsunuz. İnşallah bu münafıklar çetesini 24 Haziran’da hep birlikte yere gömeceğiz.”

Ardından Kayseri Şehir Hastanesi açılışında konuşan Erdoğan, “Türkiye artık geri döndürülemez bir yola girmiştir. On yıllardır sorun, kriz ve kaos üreten mevcut yapının devam etmesi veya geri getirilmesi mümkün değildir” dedi.

Previous post
Yönetmen Wim Wenders ile "Berlin Üzerindeki Gökyüzü" üzerine
Next post
Atmosferdeki karbondioksit seviyesi son 800 bin yılın en yüksek seviyesinde