Ana SayfaGüncelErdoğan’dan ‘seçim’ çağrısı: Sandıklara çok iyi hakim olmamız lazım

Erdoğan’dan ‘seçim’ çağrısı: Sandıklara çok iyi hakim olmamız lazım

HABER MERKEZİ – Britanya’ya giden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Belçika’da yapılan AKP Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısına bağlanarak “24 Haziran kırılma noktasıdır” sözlerini yineledi, 24 Haziran tarihli seçimler için “Sandıklara çok iyi hakim olmamız lazım” diye konuştu.

Britanya’ya giden AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika’nın Anvers kentinde yapılan AKP Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısına bağlandı.

Erdoğan, bir kez daha “24 Haziran kırılma noktasıdır” sözlerini yineledi, 24 Haziran tarihli seçimler için “Sandıklara çok iyi hakim olmamız lazım” diye konuştu:

 “Orada 24 Haziran’ın ön heyecanını, ön hazırlıklarını sizlerle beraber paylaşacağım fakat bu kalan 41 günü çok çok iyi değerlendirmemiz lazım. Öncelikle tüm seçmen kardeşlerimiz sandıklara taşımada çok başarılı olmamız lazım. Sizler bu zamana kadar bunu başarılı bir şekilde sürdürdünüz. Bundan sonra da aynı başarıya ulaşacağımıza ve aynı gayreti göstereceğinize inanıyorum. 24 Haziran seçimleri malum bir kırılma noktasıdır ve eğer bugün Batı bundan çok çok rahatsız oluyorsa bunun, Türkiye’nin güçlenmesinden endişe ettiklerinden olduğunu bilmeniz gerekir. Bütün gücümüzle gerek ana kademe, gerek kadın ve gençlik kolları olarak çok ciddi bir çalışma yapıp sandıklara çok iyi hakim olmamız lazım.”