Ana SayfaBilim ve TeknolojiInstagram’a ‘sessize alma’ özelliği geliyor

Instagram’a ‘sessize alma’ özelliği geliyor

HABER MERKEZİ – Instagram tarafından kullanıma sunulan yeni sessize alma özelliği, kullanıcıların paylaşımlarının uygulamada görünmesini engellerken, onları takipten çıkarmayı gerektirmiyor.

Sosyal medya platformu Instagram, kullanıcıların paylaşımlarını görmek istemedikleri arkadaşlarını takip etmeyi bırakmadan sessize almalarını sağlayan yeni bir özellik getiriyor.

Sessize alma işlemi, sessize alınması istenilen kullanıcının profil sayfası ekranının sağ üst köşesindeki ikonun altındaki ‘Sessize Al’ seçeneğinin işaretlenmesiyle yapılıyor.

Böylelikle sessize alınan kullanıcıların paylaşımları haber akışında görünmüyor. Ayrıca kullanıcılar, sessize alındıklarına dair herhangi bir bildirim almıyor.

Sessize alma işleminin “Hikayeler” için de mümkün olduğu belirtiliyor. Yine de sessize alınan kişiler tarafından bir hikayede etiketlenildiğinde kullanıcıya bildirim gidiyor.

Kademeli olarak kullanıcılara sunulmaya başlanan özelliğin önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tüm Instagram kullanıcıların kullanımına açılması bekleniyor.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
SEGBİS arızası nedeniyle duruşmaya katılamadı: Gazeteci Sayılğan'a yine tahliye yok
Sonraki Haber
Özgürlükçü Demokrasi iddianamesi: Her gazetecilik faaliyeti 'suç', her çalışan 'suçlu'