Ana SayfaGüncelKalın da “TAMAM” için ‘saldırı’ dedi: Aslolan milletimizin vereceği karar

Kalın da “TAMAM” için ‘saldırı’ dedi: Aslolan milletimizin vereceği karar

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Milletimiz ‘tamam’ derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinden kısa bir süre sonra sosyal medyada “T A M A M” etiketinin dünya trendlerinin en üst sırasına çıkmasını “saldırı” olarak nitelendirdi, “Aslolan milletimizin vereceği karardır” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü grup toplantısında kullandığı “Şayet bir gün milletimiz ‘tamam’ derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinden kısa bir süre sonra sosyal medyada “T A M A M” etiketinin dünya trendlerinin en üst sırasına çıkmasını değerlendiren Kalın, bu durumu “saldırı” olarak nitelendirdi, “Aslolan milletimizin vereceği karardır” diye konuştu:

“Sosyal medya etkin bir iletişim aracı. Buna bigane kalmak mümkün değil. Sosyal medya ile birtakım çalışmalara girmek beyhude çabadır. Biz bu tarz şeyleri çok yaşadık, tecrübe ettik. Buna asıl karar verecek olan sandığa gidecek milletimizdir. Bu ‘bot’ hesaplar üzerinden yapılan saldırılar sonuç vermeyecektir. Biz sanal ile değil gerçekle uğraşalım. Biz milletimizin ‘devam’ diyeceğine inanıyoruz. Aslolan milletimizin vereceği karardır.”

Kalın ayrıca 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için AKP ile MHP’nin ortak miting yapabileceğini belirterek, BBP’nin de söz konusu mitinglere katılabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü son olarak CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin randevu talebinin kendilerine ulaştığını bildirerek, Erdoğan ile İnce arasındaki görüşmenin önümüzdeki birkaç güç içinde gerçekleşebileceğini söyledi.


AKP Sözcüsü “TAMAM”da komplo gördü: Çoğu bot hesaplar