Ana SayfaKültür-SanatMetamfetamin bağımlısı bir gencin gerçek hikayesi: “Beautiful Boy”

Metamfetamin bağımlısı bir gencin gerçek hikayesi: “Beautiful Boy”

HABER MERKEZİ – En son “Call Me By Your Name” filmi ile izleyici karşısına çıkan 22 yaşındaki genç oyuncu Timothée Chalamet’nin başrolünde olduğu “Beautiful Boy” filminden ilk görüntüler paylaşıldı. Filmde Chalamet, bir metamfetamin bağımlısını oynuyor.

Bir metamfetamin bağımlısının anlatıldığı, Amazon Studios’un çektiği “Beautiful Boy” filminden ilk görüntüler paylaşıldı.

Önümüzdeki sonbaharda vizyona girmesi planlanan ve bir ailenin madde bağımlılığı ile mücadelesini anlatan filmin kamera arkasında Belçikalı yönetmen Felix Van Groeningen var. Filmin senaryosu ise David Sheff ve oğlu Nic Sheff’in otobiyografilerinden yola çıkıyor.

Filmin başrolünde  “Call Me By Your Name” filmi ile izleyici karşısına çıkan 22 yaşındaki genç oyuncu Timothée Chalamet var. Filmde Chalamet örnek bir üniversite öğrencisi ve bir atlet iken hayatı bağımlılık ile rayından çıkan genç Nic’i oynuyor.

Kamera önündeki bir diğer isim ise Steve Carell. Carell da baba David Sheff’i canlandırıyor.

Amazon Studios tarafından yayınlanan ilk videoda Chalamet’i genç Nic olarak babasını oynayan Steve Carell ile tartışırken ve hap atarken görüyoruz:

Previous post
"İdris Baluken yargı eliyle siyaset dışına itildi"
Next post
Boratav'dan ekonomi değerlendirmesi: Türkiye, egemen sistemin neresinde?