Ana SayfaGüncelMizahi ve şiirsel bir gösteri: ‘Batida- Ouverture’ Kadıköy’de

Mizahi ve şiirsel bir gösteri: ‘Batida- Ouverture’ Kadıköy’de

HABER MERKEZİ – Danimarka’nın önde gelen tiyatrolarından Batida müzikal tiyatro grubu, ‘Ouverture’ adlı gösterileri ile 2 Haziran’da Kadıköy Moda Sahnesi’nde seyirci ile buluşacak.

Şimdiye kadar 20’den fazla ülkede seyirci ile buluşan Danimarka’nın önde gelen tiyatrolarından Batida müzikal tiyatro grubu, ‘Ouverture’ adlı gösterileri 2 Haziran’da Kadıköy’de.

Giacomo Ravicchio ile Søren Ovesen’in kaleme aldığı oyunun yönetmenliğini Giacomo Ravicchio üstleniyor.

Aynı zamanda oyun, İtalya’da Torino Tiyatro Festivali’nde ‘‘En İyi Oyuncu’’ ve ‘‘En İyi Yönetmen’’ ödüllerinin, Romanya’da Uluslararası Bükreş Tiyatro Festivali’nde ‘‘En İyi Oyuncu’’ ödülünün ve Havana Tiyatro Festivali’nde ‘‘Küba Eleştirmenleri Özel Ödülü”nün sahibi.

Tanıtım bülteninden

“‘Ouverture’ sadece sıra dışı bir orkestra hakkındaki bir oyun değil aynı zamanda hayata dair mizahi ve şiirsel gösteri.

Bir orkestranın üyeleri arasında geçen yoğun mutluluğun ve derin kederin hikayesi…

Peki bu orkestra nasıl bir araya geldi? Nereden geldiler? Birbirlerini ne kadar tanıyorlar? Yoksa Avrupa’nın ücra bir kasabasından gelmiş bir orkestra mı sadece? Kim bilir?

Batida kendine has üslubu ile sahnede müziği ve tiyatroyu bir araya getiriyor, 8 müzisyen/oyuncu sahnede çalarak, söyleyerek, dans ederek ve oynayarak seyirciye hayatın ta içinden renkli bir hikaye anlatıyor.”


Oyun hakkında detaylı için buraya bakabilirsiniz
Previous post
Dolar/TL'de yükseliş hız kesmiyor
Next post
'Evrak eksik' demişlerdi: 13 gündür açlık grevinde olan işçiden belgeli yanıt