Ana SayfaGüncel“TAMAM” 2 milyona dayandı, Twitter güne “Günaydın TAMAM”la başladı

“TAMAM” 2 milyona dayandı, Twitter güne “Günaydın TAMAM”la başladı

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Milletim ‘Tamam’ derse kenara çekiliriz”  sözlerinden kısa bir süre sonra sosyal medyada “T A M A M” etiketi dünya trendlerinin en üst sırasına çıktı. Etiket hali hazırda 2 milyon sınırına dayanırken, bu sabah itibariyle de “Günaydın T A M A M” etiketi ilk sıraya yerleşti.

AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü grup toplantısında kullandığı “Şayet bir gün milletimiz ‘tamam’ derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinden kısa bir süre sonra sosyal medyada “T A M A M” etiketi dünya trendlerinin en üst sırasına çıktı.

Dünden bu yana Twitter’da trend topic (TT) olan sözcük, hala dünya gündeminin ilk sırasında ve hali hazırda 2 milyon sınırına dayanmış durumda.

Muhalif partiler de sosyal medyadaki dalgaya katılarak “T A M A M” tweetleri atarken, buna karşın #DEVAM etiketi açıldı. Ancak bu etiket “T A M A M”ı yakalayamadı.

Öte yandan konu dünya basınının da gündemine geldi. AFP ve Reuters gibi uluslararası haber ajansları ve Guardian gibi gazeteler konuya kayıtsız kalamadı.

Şarkı da yapıldı

Ayrıca “TAMAM”ın şarkısı da yapıldı. Bilim Eğitim Estetik Kültür Sanat Araştırmaları Vakfı (BEKSAV) üyelerinin şarkısı şöyle:

“T A M A M” etiketi bu sabah itibariyle “Günaydın T A M A M” etiketi ile devam ediyor. [BURADAN bakabilirsiniz]


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
20 yeni üniversite kuruluyor: Üniversiteleri bölen tasarı Meclis’te kabul edildi
Sonraki Haber
Dolar, TL karşısında 4.37'yi gördü