Ana SayfaGüncel‘The Rain’den Türkçe altyazılı özel video: ‘Kuru kal, hayatta kal’

‘The Rain’den Türkçe altyazılı özel video: ‘Kuru kal, hayatta kal’

HABER MERKEZİ – Netflix’in Danimarka’daki ilk orijinal dizisi olan ‘The Rain’den Türkçe altyazılı özel bir video yayınlandı.

Netflix, Danimarka’daki ilk orijinal dizisinden özel bir video yayınladı.

The Rain, Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen ve Christian Potalivo tarafından hayata geçirildi.

Aralarında Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic, Sonny Lindberg, Jessica Dinnage, Lukas Løkken ve Johannes Kuhnke gibi isimlerin yer aldığı dizinin konusu ise şöyle:

“Dünya artık bildiğimiz dünya değildir. Yağmurla taşınan bir virüsün İskandinavya’daki insanların neredeyse tamamını hunharca yok etmesinden altı yıl sonra sığınaklarından dışarı çıkan Danimarkalı iki kardeş, dışarıda medeniyete dair hiçbir şey kalmadığını görürler. Hayatta kalan bir grup gençle birlikte, terk edilmiş İskandinavya topraklarında tehlike dolu bir maceraya atılıp bir yaşam belirtisi bulmaya çalışırlar.

Ortak geçmişlerinden ve toplumsal kurallardan bağımsız bir şekilde kim olmak istediklerini özgürce seçebildikleri bu dünyada hayatta kalmaya çalışan grup, bir zamanlar yaşadıkları dünyayla birlikte yok olduğunu sandıkları gençlik ikilemlerinin, sevginin ve kıskançlığın kıyamet sonrası bu yeni dünyada hâlâ var olduğunu fark ederler.
Yağmur seni kime dönüştürecek?”

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak dizi, 4 Mayıs‘ta (bugün) Netflix Türkiye’de olacak.

‘The Rain’in Türkçe altyazılı özel video’su ise şöyle: