Ana SayfaGüncelTutuklu rapçi Ezhel’den mektup: Kahrolsun sansür

Tutuklu rapçi Ezhel’den mektup: Kahrolsun sansür

HABER MERKEZİ – Şarkı sözlerinde uyuşturucuyu övdüğü iddiasıyla tutuklanan müzisyen Ezhel, cezaevinden gönderdiği mektubunda “Kahrolsun sansür yaşasın tam bağımsız rap! Dünyanın tüm güzellikleri sizinle olsun” dedi.

Müzik dünyasında ‘Ezhel’ ismiyle tanınan müzisyen Sercan İpekoğlu, 24 Mayıs’ta hakkında açılan bir soruşturma kapsamında ifade vermek için gittiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece “uyuşturucu kullanımını özendirmek ve kolaylaştırmak” iddiasıyla tutuklanmıştı.

Maltepe Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ezhel’in kaleme aldığı bir mektup, sosyal medya hesabı Twitter’da yayımlandı.

Ezhel, mektubunda ailesine, dostlarına ve sevenlerine seslenerek sağlığının iyi olduğunu, cezaevinde de kendisini dinleyenlerden destek gördüğünü ifade etti.

Kendisini BİMER’e şikayet eden kişiye de seslenen Ezhel, “Ben size ne yaptım. Kendimi geçtim, sizi bir anayı ağlatmanın vicdanıyla baş başa bırakıyorum” dedi.

Basında hakkında operasyonla gözaltına alındığına dair çıkan haberlere “okkalı bir küfür etmek” istediğini de yazan Ezhel, mektubuna şöyle devam etti:

“Vatan Emniyette ifade verebilmem için bana baronun atadığı avukat hanıma yazıklar olsun. Nasıl olsa ifade verip giderim diye düşündüğüm için özel avukatımı çağırmadım. Bu hanım benimle adliyeye bile gelmedi. Buna rağmen televizyona çıkıp avukatımmış gibi garip garip konuşuyor. Ah şu 15 dakikalığına da olsa şöhret olma merakınız.”

Ezhel mektubunu “Kahrolsun sansür yaşasın tam bağımsız rap! Dünyanın tüm güzellikleri sizinle olsun” sözleriyle tamamladı.

Previous post
KA.DER: Partiler kadın temsiliyetinde cimri davrandı
Next post
Belçika'da silahlı saldırı: 1'i sivil üç kişi yaşamını yitirdi