Ana SayfaGüncelDemirören’in tedavi gördüğü hastaneden açıklama

Demirören’in tedavi gördüğü hastaneden açıklama

HABER MERKEZİ – Demirören Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in sağlık durumuna ilişkin tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, “Durumu kritikliğini muhafaza etmektedir” denildi. Bu açıklama Demirören’in hayatını kaybettiği iddiasının ardından geldi.

Bazı internet sitelerinde, Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in hayatını kaybettiğine ilişkin çıkan haberlerin ardından açıklama geldi.

Demirören’in tedavi gördüğü Florence Nightingale Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Demirören bir süredir hastanemiz yoğun bakım ünitesinde yatmaktadır. Durumu kritikliğini muhafaza etmektedir” denildi.

Erdoğan Demirören’in doktoru Özgür Şamilgil de Demirören’in durumuyla ilgili BBC Türkçe’ye yaptığı açıklamada, “Demirören’in durumu kritik olmakla beraber hayatta olduğunu, haberlerin neden çıktığını ise bilmediklerini” söyledi.

“Erdoğan Bey hayatta ve yoğun bakımda, tıbbi tedavi desteği ile durumu kritik de olsa hayatını muhafaza ediyor. Zaten hastanemize geldiği 31 Mayıs tarihinden beri kendisi yoğun bakımda, durumunda bir değişiklik yok. Yoğun bakımda olan hastalarımızın bazılarının durumu kritiktir ve yakın takip gerektirir.”

Doğan Holding’i satın almıştı

Demirören son olarak Aydın Doğan’a ait, Doğan Medya’yı Demirören Holding bünyesine katmasıyla gündeme gelmişti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Otonom'dan: Franco "Bifo" Berardi'nin "Kahramanlık Patolojisi" Türkçede
Sonraki Haber
Sırrı Süreyya Önder, İdris Baluken'in cezaevinde kaleme aldığı "Üç Kırık Dal" romanı üzerine yazdı