Ana SayfaGüncelDemirtaş’tan seçim öncesi son sesli mesaj

Demirtaş’tan seçim öncesi son sesli mesaj

HABER MERKEZİ – HDP’nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Demirtaş, Twitter’dan yaptığı paylaşımda yurttaşları oylarına sahip çıkmaya çağırdı. Demirtaş aynı zamanda sesli bir mesaj da paylaştı.

HDP’nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Twitter’dan paylaşımlarda bulundu.

Demirtaş, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasını yalan, iftira, küfür, hakaret ve tehdit üzerine kurduğunu belirtti ve, “Sözüm ona bu kadar kudretli bir lider, cezaevine attırdığı rakibinden neden bu kadar korkar? Bütün kampanya boyunca ne diye beni karalamak için çırpınır? Bunun için olabilir mi?” diye sorarak bir video paylaştı.

“Cesur Yürek” paylaşımı

Demirtaş, Mel Gibson’ın yönettiği ve başrolünü oynadığı “Cesur Yürek” filminden bir sahneyi de paylaşarak,”Bir tarafta yalan rüzgarı bir tarafta cesur yürek. Seçiminizi doğru yapacağınızdan kuşkum yok” dedi.

Sesli mesaj

Demirtaş, aynı zamanda sesli mesaj da yayımladı.

Oylara sahip çıkma çağrısı

Demirtaş, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde oylara sahip çıkma çağrısı da yaptı:

“Oylara sahip çıkmak, yasa gereğince Hükümet’in değil, partilerin ve yurttaşların görevidir. Hükümet sadece, seçim güvenliğini sağlamakla görevlidir. Oyları korumak sizin görevinizdir. Müşahit olun. İradenize, geleceğinize, onurunuza sahip çıkın.”

Previous post
Financial Times: Erdoğan seçimler öncesi bu kadar zayıf nadiren görüldü
Next post
"Minbiç'te ABD'nin Türkiye ile birlikte devriye görevi yapmaması Ankara'ya mesaj"