Ana SayfaGüncelErdoğan: Partimize verilen mesajı aldık, eksiklerimizi tamamlayacağız

Erdoğan: Partimize verilen mesajı aldık, eksiklerimizi tamamlayacağız

HABER MERKEZİ – AKP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, Ankara’da yaptığı konuşmada, “Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı aldık, eksiklerimizi tamamlayacağımızdan emin olun” dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven’in salt çoğunluğu kazandığını belirttiği AKP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkezi’nde bir konuşma yaptı.

Erdoğan, halka seslendiği konuşmasında, “15 Temmuz darbe girişiminde buradaydınız. Ülkemizi, bayrağımızı, ezanımızı darbecilerin pençesinden hep beraber kurtardık. Nereye kaçtılar Amerika’ya. Amerika’daki oylara bakıyorum. Oradan ana muhalefete baya oy gelmiş” sözlerini kaydetti.

“YSK Başkanı bu seçimin salt çoğunluğunun Erdoğan olduğunu açıklamıştır” diyen Erdoğan, “Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı da aldık” ifadelerini kullanarak şöyle konuştu:

“Eksiklerimizi tamamlayacağımıza emin olun. Bugünden sonra da gözümüz, kulağımız sizinle olacak. Yeni sistem için hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Meclis toplanıp, Cumhurbaşkanlığı yeminimizi edene kadar bunları gözden geçirip kemale erdireceğiz.”

Previous post
Meclis'e 67 vekil gönderen HDP'de kimler seçildi?
Next post
"Demokratik olmayan başkanlık rejimine geçişin önündeki son engel de kaldırıldı"